Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hjkdtjyte dominican rap
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Ngaduana is nu in balbezit. Budde onderschept slim de pass. Budde passt de bal in één keer door. Fortune is nu in balbezit. Fortune haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hjkdtjyte - dominican rap 0:1

5e minuut.
Ngaduana kan de bal niet met de borst controleren. Budde rent richting de bal. Bedingfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortune verovert de bal door een tackle van achteren. Fortune draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Brown met een snelle inworp. Shongwe rent richting de bal. Serathi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Serathi krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Lewis geeft de bal voor. Ngaduana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mthembu rent richting de bal. Shongwe is nu in balbezit. Shongwe geeft een hoge lob. Bax probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hjkdtjyte 46%, dominican rap 54%.
hjkdtjyte - dominican rap 0:1

51e minuut.
Mthembu speelt de bal door. Jackobs is nu in balbezit. Budde onderschept slim de pass. Budde schiet op doel. Manyathi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hjkdtjyte - dominican rap 0:2

67e minuut.
Budde passt de bal zonder na te denken. Allan probeert naar een medespeler te passen. Ngaduana rent richting de bal. Fortune is nu in balbezit. Fortune draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Allan onderschept slim de pass. Budde is nu in balbezit. Allan verovert de bal door een tackle van achteren. Fortune verovert de bal door een tackle van achteren. Fortune draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hjkdtjyte - dominican rap 0:3

85e minuut.
Mthembu passt de bal met de wreef. Lewis rent richting de bal. Lewis geeft een lange en hoge pass. Louis is nu in balbezit. Louis haalt uit met een fantastische trap. Manyathi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hjkdtjyte 52%, dominican rap 48%.
hjkdtjyte - dominican rap 0:3