Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dominican rap hjkdtjyte
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.5
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Allan onderschept slim de pass. Allan geeft een lange en hoge pass. Phogojane rent richting de bal. Phogojane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dominican rap - hjkdtjyte 0:1

10e minuut.
O`Connor rent richting de bal. Ngaduana onderschept slim de pass. Ngaduana speelt de bal door. Phogojane is nu in balbezit. Phogojane schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Lewis geeft de bal voor. Moloi rent richting de bal. Moloi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt O`Connor de bal. O`Connor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dominican rap - hjkdtjyte 1:1

21e minuut.
Mayo rent richting de bal. Nyirenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyirenda passt de bal in één keer door. Moloi rent richting de bal. Moloi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
dominican rap - hjkdtjyte 1:2

33e minuut.
Serathi rent richting de bal. Nyirenda verovert de bal door een tackle van achteren. Nyirenda speelt de bal door. Phogojane rent richting de bal. Phogojane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Nyirenda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Madigage komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dominican rap 53%, hjkdtjyte 47%.
dominican rap - hjkdtjyte 1:2

54e minuut.
Serathi is nu in balbezit. Ngaduana verovert de bal door een tackle van achteren. Ngaduana met een sublieme pass. Phogojane rent richting de bal. Phogojane draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Lewis met een snelle inworp. Louis is nu in balbezit. Allan begaat een overtreding. Allan krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Mayo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moloi rent richting de bal. Lewis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Lewis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lewis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

74e minuut.
Mpondo speelt de bal door. Ngaduana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngaduana probeert naar een medespeler te passen. Maselesele is nu in balbezit. Maselesele schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Hannan geeft een hoge lob. Budde kopt de bal weg. O`Connor is nu in balbezit. Budde bereikt de bal nog maar net als eerste. Budde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dominican rap - hjkdtjyte 2:2

80e minuut.
Hannan met een snelle inworp. Serathi rent richting de bal. Serathi passt de bal in één keer door. Budde bereikt de bal nog maar net als eerste. Budde schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Mayo rent richting de bal. Madigage verovert de bal door een tackle van achteren. Madigage passt de bal in één keer door. Moloi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dominican rap 60%, hjkdtjyte 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dominican rap - hjkdtjyte 2:2