Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Table View FC frane
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Mhlambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldie rent richting de bal. Met opzet legt Mhlambi zijn tegenspeler op de grond. Goldie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mabedi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Table View FC - frane 1:0

18e minuut.
Mmotong verovert de bal door een tackle van achteren. Mhlambi rent richting de bal. Mabedi is nu in balbezit. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Table View FC - frane 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Table View FC 54%, frane 46%.
Table View FC - frane 2:0

65e minuut.
Bax geeft een hoge lob. Magalefa is nu in balbezit. Mugeyi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mugeyi krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Mabedi probeert naar een medespeler te passen. Cele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira is nu in balbezit. Goldie bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Goldie passt de bal zonder na te denken. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Motale. Motale krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Manuels rent richting de bal. Manuels geeft een lange en hoge pass. Mabedi rent richting de bal. Goldie bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mhlambi rent richting de bal. Goldie bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldie passt de bal met de wreef. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Table View FC 31%, frane 69%.
Table View FC - frane 2:0