Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
frane Table View FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 12.6
weak Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Sixaba verovert de bal door een tackle van achteren. Sixaba met een sublieme pass. Mmotong is nu in balbezit. Khanyeza onderschept slim de pass. Khanyeza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mmotong is nu in balbezit. Leepo onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mugeyi. Leepo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Mabedi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Goldie de bal. Mmotong bereikt de bal nog maar net als eerste. Moalusi verovert de bal door een tackle van achteren. Moalusi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Matamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sixaba verovert de bal door een tackle van achteren. Sixaba probeert naar een medespeler te passen. Khanyeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanyeza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Leepo met een sublieme pass. Akkad bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanyeza verovert de bal door een tackle van achteren. Khanyeza haalt uit met een fantastische trap. Zwane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
frane - Table View FC 1:0

26e minuut.
Matidze passt de bal zonder na te denken. Moalusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moalusi passt de bal in één keer door. Khanyeza is nu in balbezit. Khanyeza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mabedi is nu in balbezit. Moalusi onderschept slim de pass. Moalusi speelt de bal door. Khanyeza is nu in balbezit. Khanyeza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Khanyeza controleert de bal met de borst. Moalusi is nu in balbezit. Mmotong legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moalusi raakt geblesseerd tijdens het duel. Moalusi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Zwane met een sublieme pass. Manuels is nu in balbezit. Manuels speelt de bal door. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Goldie passt de bal met de wreef. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Matidze maakt een afschuwelijke overtreding. Matidze krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Matidze onderschept slim de pass. Matidze met een sublieme pass. Khanyeza rent richting de bal. Khanyeza schiet op doel. Zwane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
frane - Table View FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: frane 39%, Table View FC 61%.
frane - Table View FC 2:0

52e minuut.
Mabedi heeft problemen om de bal te vangen. Sibaya is nu in balbezit. Mabedi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mabedi krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Klungelig pakt Sibaya de bal. Mabedi rent richting de bal. Mabedi met een sublieme pass. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mahule is nu in balbezit. Moalusi rent richting de bal. Moalusi passt de bal zonder na te denken. Khanyeza is nu in balbezit. Khanyeza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: frane 55%, Table View FC 45%.
frane - Table View FC 2:0