Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AMAZEMBE FC Paris de tiba
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Moleko verovert de bal door een tackle van achteren. Moleko geeft een lange en hoge pass. Fanteni controleert de bal met de borst. Rula is nu in balbezit. Rula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AMAZEMBE FC - Paris de tiba 1:0

30e minuut.
Coyle rent richting de bal. Coyle passt de bal in één keer door. Christensen heeft problemen om de bal te vangen. Chabanga onderschept slim de pass. Chabanga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Chabanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Behr rent richting de bal. Chabanga verovert de bal door een tackle van achteren. Chabanga schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mokgolo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shange zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Mokgolo de bal. Mokgolo verovert de bal door een tackle van achteren. Rula rent richting de bal. Rula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AMAZEMBE FC - Paris de tiba 2:0

37e minuut.
Ngambi rent richting de bal. Tlemo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ngambi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tlemo speelt de bal door. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ngambi neemt zijn aanloop. Cale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMAZEMBE FC 33%, Paris de tiba 67%.
AMAZEMBE FC - Paris de tiba 2:0

52e minuut.
Chabanga passt de bal in één keer door. Shange is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mokgolo. Shange is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rapeane zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Christensen passt de bal met de wreef. Peer heeft problemen om de bal te vangen. Peer passt de bal met de wreef. Ngambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngambi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AMAZEMBE FC - Paris de tiba 2:1

68e minuut.
Behr onderschept slim de pass. Behr met een sublieme pass. Coyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole verovert de bal door een tackle van achteren. Cole haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mabotsa passt de bal met de wreef. Chabanga rent richting de bal. Chabanga passt de bal in één keer door. Rula is nu in balbezit. Rula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Augusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Augusti met een sublieme pass. Tlemo rent richting de bal. Peer verovert de bal door een tackle van achteren. Peer haalt uit met een fantastische trap. Cale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMAZEMBE FC 53%, Paris de tiba 47%.
AMAZEMBE FC - Paris de tiba 2:1