Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plaas Werker FC WESTERN TIGERS FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.1
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Gordon met een sublieme pass. Maphike rent richting de bal. Maphike passt de bal met de wreef. Botes bereikt de bal nog maar net als eerste. Botes schiet op doel. Malashe bokst de bal weg.

27e minuut.
Paterson is nu in balbezit. Sebola onderschept slim de pass. Sebola geeft een lange en hoge pass. Sithole rent richting de bal. Sithole haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Doeltrap. Tsabedze trapt de bal weg van het doel. Daar is Gordon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sithole bereikt de bal nog maar net als eerste. Sithole schiet op doel. Tsabedze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ramotheki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palacios is nu in balbezit. Palacios passt de bal zonder na te denken. Sithole is nu in balbezit. Sithole draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plaas Werker FC - WESTERN TIGERS FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plaas Werker FC 59%, WESTERN TIGERS FC 41%.
Plaas Werker FC - WESTERN TIGERS FC 0:1

48e minuut.
Sebola rent richting de bal. Gordon rent richting de bal. Sebola is nu in balbezit. Gordon verovert de bal door een tackle van achteren. Gordon geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Paterson kopt de bal weg. Sebola heeft problemen om de bal te vangen. Botes bereikt de bal nog maar net als eerste. Botes haalt uit met een fantastische trap. De Klerk heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Plaas Werker FC - WESTERN TIGERS FC 1:1

61e minuut.
Augusti geeft een lange en hoge pass. De Klerk speelt de bal door. Masina heeft problemen om de bal te vangen. Botes rent richting de bal. Botes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Palesa onderschept slim de pass. Ntsoane met een sublieme pass. Botes bereikt de bal nog maar net als eerste. Botes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Ntsoane passt de bal zonder na te denken. Palesa rent richting de bal. Palesa speelt de bal door. Daar is Palacios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaas Werker FC - WESTERN TIGERS FC 1:2

88e minuut.
Maphike haalt uit met een fantastische trap. Paterson kopt de bal weg. Botes is nu in balbezit. Botes schiet op doel. Malashe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plaas Werker FC 40%, WESTERN TIGERS FC 60%.
Plaas Werker FC - WESTERN TIGERS FC 1:2