Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Table View FC dominican rap
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Inworp. Brown met een snelle inworp. O`Connor bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Connor haalt uit met een fantastische trap. Zwane maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Table View FC - dominican rap 0:1

26e minuut.
Mabedi is nu in balbezit. O`Connor is nu in balbezit. O`Connor speelt de bal door. Serathi is nu in balbezit. Serathi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Mmotong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mmotong speelt de bal door. Ludick bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldie is nu in balbezit. Goldie schiet op doel. Bax verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mabedi is nu in balbezit. Budde verovert de bal door een tackle van achteren. O`Connor is nu in balbezit. Budde bereikt de bal nog maar net als eerste. Budde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Table View FC - dominican rap 0:2

45e minuut.
Ramane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramane geeft de bal voor. Ludick rent richting de bal. Ludick draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Salmon de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Table View FC 52%, dominican rap 48%.
Table View FC - dominican rap 0:2

83e minuut.
Serathi speelt de bal door. O`Connor bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Connor passt de bal in één keer door. Budde is nu in balbezit. Budde haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Table View FC 36%, dominican rap 64%.
Table View FC - dominican rap 0:2