Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AMAZEMBE FC Plaas Werker FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 20
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


28e minuut.
Ludick geeft een lange en hoge pass. Gordon rent richting de bal. Ramudzuli begaat een overtreding. Ramudzuli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMAZEMBE FC 73%, Plaas Werker FC 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AMAZEMBE FC - Plaas Werker FC 0:0

59e minuut.
Maphike bereikt de bal nog maar net als eerste. Maphike passt de bal in één keer door. Tlemo bereikt de bal nog maar net als eerste. Botes bereikt de bal nog maar net als eerste. Botes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Tlemo heeft problemen om de bal te vangen. Tlemo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ludick met een snelle inworp. Maphike geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Maphike verovert de bal door een tackle van achteren. Botes bereikt de bal nog maar net als eerste. Maphike speelt de bal door. Paterson is nu in balbezit. Paterson schiet op doel. Cale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Paterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Paterson geeft een lange en hoge pass. Tlemo kan de bal niet met de borst controleren. Botes rent richting de bal. Botes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

80e minuut.
Ncaca probeert naar een medespeler te passen. Paterson speelt de bal door. Botes heeft problemen om de bal te vangen. Maphike rent richting de bal. Maphike haalt uit met een fantastische trap. Cale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMAZEMBE FC 70%, Plaas Werker FC 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AMAZEMBE FC - Plaas Werker FC 0:0