Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plaas Werker FC AMAZEMBE FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Botes bereikt de bal nog maar net als eerste. Botes passt de bal in één keer door. Paterson is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paterson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Botes is nu in balbezit. Botes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Plaas Werker FC - AMAZEMBE FC 1:0

5e minuut.
Ramudzuli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cole de bal. Met opzet legt Mcube zijn tegenspeler op de grond. Mcube krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Klungelig pakt Augusti de bal. Chabanga is nu in balbezit. Chabanga probeert naar een medespeler te passen. Rula rent richting de bal. Rula draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Botes is nu in balbezit. Maphike bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rapeane zijn tegenspeler op de grond. Rapeane krijgt een gele kaart. Maphike roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Maphike kan niet meer verder spelen. Jordan komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Cale met een harde bal richting middenveld. Rapeane kopt de bal weg. Daar is Gordon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rula is nu in balbezit. Rula haalt uit met een fantastische trap. Chansa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plaas Werker FC 42%, AMAZEMBE FC 58%.
Plaas Werker FC - AMAZEMBE FC 1:0

70e minuut.
Jordan verovert de bal door een tackle van achteren. Pono bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pono wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pono kan niet meer verder spelen. Khasu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plaas Werker FC 36%, AMAZEMBE FC 64%.
Plaas Werker FC - AMAZEMBE FC 1:0