Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dominican rap AMAZEMBE FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 15.4
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Hannan geeft een lange en hoge pass. Rapeane is nu in balbezit. Budde onderschept slim de pass. Klungelig pakt O`Connor de bal. O`Connor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dominican rap - AMAZEMBE FC 1:0

6e minuut.
Chabanga passt de bal in één keer door. Mthembu is nu in balbezit. Ramudzuli verovert de bal door een tackle van achteren. Rula bereikt de bal nog maar net als eerste. Rula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mthembu kopt de bal weg. Tlemo rent richting de bal. O`Connor bereikt de bal nog maar net als eerste. Budde rent richting de bal. Budde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dominican rap - AMAZEMBE FC 2:0

18e minuut.
O`Connor rent richting de bal. Chabanga onderschept slim de pass. Chabanga met een sublieme pass. Daar is Rula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown met een sublieme pass. Budde is nu in balbezit. O`Connor rent richting de bal. O`Connor haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Ningiza rent richting de bal. Ningiza probeert naar een medespeler te passen. Chabanga rent richting de bal. Rula rent richting de bal. Rula schiet op doel. Bax bokst de bal weg.

33e minuut.
Mayo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fortune komt het veld opgelopen. Chabanga neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
dominican rap - AMAZEMBE FC 2:1

40e minuut.
Daar is Ramudzuli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Connor rent richting de bal. O`Connor met een sublieme pass. Budde is nu in balbezit. Budde schiet op doel. Cale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dominican rap 50%, AMAZEMBE FC 50%.
dominican rap - AMAZEMBE FC 2:1

48e minuut.
Lewis is nu in balbezit. Ningiza verovert de bal door een tackle van achteren. Ningiza probeert naar een medespeler te passen. Chabanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabanga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Hannan is nu in balbezit. Chabanga rent richting de bal. Hannan begaat een overtreding. Hannan krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Ningiza speelt de bal door. Rula is nu in balbezit. Fortune rent richting de bal. Chabanga onderschept slim de pass. Chabanga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dominican rap 44%, AMAZEMBE FC 56%.
dominican rap - AMAZEMBE FC 2:1