Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WESTERN TIGERS FC frane
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Leepo met de inworp. Palacios rent richting de bal. Sibaya is nu in balbezit. Palacios onderschept slim de pass. Palacios haalt uit met een fantastische trap. Sikonde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Boxall rent richting de bal. Boxall passt de bal zonder na te denken. Sithole is nu in balbezit. Sithole schiet op doel. Sikonde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WESTERN TIGERS FC - frane 1:0

8e minuut.
Boxall is nu in balbezit. Boxall speelt de bal door. Leepo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios is nu in balbezit. Palacios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sikonde met een harde bal richting middenveld. Sibaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibaya speelt de bal door. Sithole bereikt de bal nog maar net als eerste. Sithole draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ntsoane geeft de bal voor. Bax probeert de bal met de borst te controleren. Sithole onderschept slim de pass. Sithole haalt uit met een fantastische trap. Sikonde werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WESTERN TIGERS FC - frane 2:0

26e minuut.
Niemack probeert naar een medespeler te passen. Ntsoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntsoane probeert naar een medespeler te passen. Palacios rent richting de bal. Palacios draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Sixaba rent richting de bal. Sixaba probeert naar een medespeler te passen. Niemack bereikt de bal nog maar net als eerste. Chueu onderschept slim de pass. Chueu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sibaya is nu in balbezit. Sibaya speelt de bal door. Sithole bereikt de bal nog maar net als eerste. Sithole draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WESTERN TIGERS FC - frane 3:0

44e minuut.
Chueu speelt de bal door. Moalusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sithole verovert de bal door een tackle van achteren. Sithole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WESTERN TIGERS FC - frane 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WESTERN TIGERS FC 34%, frane 66%.
WESTERN TIGERS FC - frane 4:0

55e minuut.
Sikonde trapt de bal weg. Moalusi probeert de bal met de borst te controleren. Ntsoane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moalusi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

75e minuut.
Sebola is nu in balbezit. Sebola passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sithole de bal. Palacios rent richting de bal. Palacios schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WESTERN TIGERS FC 35%, frane 65%.
WESTERN TIGERS FC - frane 4:0