Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
frane WESTERN TIGERS FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.3
zwak Schieten hopeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Ramotheki rent richting de bal. Ramotheki met een sublieme pass. Daar is Sithole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sithole draait met de bal, schiet en ... Sikonde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mahule onderschept slim de pass. Mahule speelt de bal door. Moalusi rent richting de bal. Moalusi draait met de bal, schiet en ... Masina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bax onderschept slim de pass. Bax met een sublieme pass. Moalusi speelt de bal door. Khanyeza rent richting de bal. Khanyeza draait met de bal, schiet en ... Malashe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
frane - WESTERN TIGERS FC 1:0

20e minuut.
Sebola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebola geeft de bal voor. Niemack is nu in balbezit. Khanyeza verovert de bal door een tackle van achteren. Khanyeza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Malashe trapt de bal weg. Sithole controleert de bal met de borst. Leepo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sithole onderschept slim de pass. Sithole schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Leepo geeft een lange en hoge pass. Daar is Khanyeza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masina bereikt de bal nog maar net als eerste. Moalusi verovert de bal door een tackle van achteren. Moalusi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
frane - WESTERN TIGERS FC 2:0

35e minuut.
Palacios verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios met een sublieme pass. Sithole is nu in balbezit. Sithole draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
frane - WESTERN TIGERS FC 2:1

38e minuut.
Leepo is nu in balbezit. Palacios is nu in balbezit. Leepo onderschept slim de pass. Palacios onderschept slim de pass. Palacios haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bax rent richting de bal. Sithole onderschept slim de pass. Sithole kan de bal niet met de borst controleren. Sithole haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
frane - WESTERN TIGERS FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: frane 51%, WESTERN TIGERS FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
frane - WESTERN TIGERS FC 2:2

50e minuut.
Ramotheki geeft een hoge lob. Motale bereikt de bal nog maar net als eerste. Sithole rent richting de bal. Sithole schiet op doel. Sikonde maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
frane - WESTERN TIGERS FC 2:3

65e minuut.
Ntsoane rent richting de bal. Ntsoane met een sublieme pass. Palacios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sithole bereikt de bal nog maar net als eerste. Sithole draait met de bal, schiet en ... Sikonde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Ntsoane met een sublieme pass. Sithole is nu in balbezit. Palacios rent richting de bal. Sithole bereikt de bal nog maar net als eerste. Sithole haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
frane - WESTERN TIGERS FC 2:4

80e minuut.
Daar is Sibaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ntsoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntsoane passt de bal zonder na te denken. Sithole bereikt de bal nog maar net als eerste. Sithole draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Leepo is nu in balbezit. Sebola is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leepo. Leepo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: frane 57%, WESTERN TIGERS FC 43%.
frane - WESTERN TIGERS FC 2:4