Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AMAZEMBE FC frane
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Chabanga onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matidze. Chabanga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rapeane zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rula is nu in balbezit. Rula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Khanyeza rent richting de bal. Chabanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabanga geeft een lange en hoge pass. Rula bereikt de bal nog maar net als eerste. Rula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rapeane speelt de bal door. Chabanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabanga passt de bal in één keer door. Rula bereikt de bal nog maar net als eerste. Rula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sibaya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sixaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sixaba geeft de bal voor. Khanyeza maakt een snoekduik en kopt de bal. Cale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AMAZEMBE FC - frane 0:1

27e minuut.
Pono bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanyeza is nu in balbezit. Pono schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pono krijgt een gele kaart. Khanyeza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Moalusi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMAZEMBE FC 40%, frane 60%.
AMAZEMBE FC - frane 0:1

64e minuut.
Sixaba passt de bal in één keer door. Moalusi is nu in balbezit. Moalusi passt de bal in één keer door. Khanyeza rent richting de bal. Khanyeza haalt uit met een fantastische trap. Cale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Moleko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mahule met een snelle inworp. Daar is Moalusi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moalusi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sibaya kopt de bal weg. Sixaba met een sublieme pass. Sibaya probeert de bal aan de voet te houden. Khanyeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanyeza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Motale geeft de bal voor. Mahule heeft problemen om de bal te vangen. Moleko speelt de bal door. Cole heeft problemen om de bal te vangen. Cole geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ramudzuli passt de bal in één keer door. Chabanga rent richting de bal. Sibaya is nu in balbezit. Chabanga onderschept slim de pass. Chabanga speelt de bal door. Sikonde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMAZEMBE FC 39%, frane 61%.
AMAZEMBE FC - frane 0:1