Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dominican rap WESTERN TIGERS FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.5
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


28e minuut.
Mayo is nu in balbezit. Palacios verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios probeert naar een medespeler te passen. Sithole bereikt de bal nog maar net als eerste. Sithole draait met de bal, schiet en ... Bax probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Boxall geeft de bal voor. Ramotheki is nu in balbezit. Ramotheki geeft de bal voor. Sithole heeft problemen om de bal te vangen. Sithole haalt uit met een fantastische trap. Bax probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Klungelig pakt Serathi de bal. Ramotheki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Serathi. Serathi krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Klungelig pakt Masina de bal. Budde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntsoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Budde onderschept slim de pass. Budde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hannan geeft een lange en hoge pass. O`Connor rent richting de bal. Sebola begaat een overtreding. Sebola krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dominican rap 58%, WESTERN TIGERS FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dominican rap - WESTERN TIGERS FC 0:0

49e minuut.
Louis bereikt de bal nog maar net als eerste. Louis speelt de bal door. Ntsoane rent richting de bal. Budde onderschept slim de pass. Budde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dominican rap - WESTERN TIGERS FC 1:0

50e minuut.
Sithole probeert naar een medespeler te passen. Daar is Palacios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budde is nu in balbezit. Budde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klungelig pakt Sithole de bal. Sithole probeert naar een medespeler te passen. Boxall bereikt de bal nog maar net als eerste. Boxall passt de bal zonder na te denken. Ntsoane geeft een hoge lob. Bax probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Salmon probeert de bal aan de voet te houden. Skosana is nu in balbezit. Sithole verovert de bal door een tackle van achteren. Sithole schiet op doel. Bax werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dominican rap - WESTERN TIGERS FC 1:1

83e minuut.
Sebola geeft een lange en hoge pass. Boxall rent richting de bal. Boxall passt de bal met de wreef. Sithole is nu in balbezit. Sithole draait met de bal, schiet en ... Bax probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Hannan geeft een lange en hoge pass. Daar is Brown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brown met een sublieme pass. Budde heeft problemen om de bal te vangen. Budde draait met de bal, schiet en ... Malashe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dominican rap 52%, WESTERN TIGERS FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dominican rap - WESTERN TIGERS FC 1:1