Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WESTERN TIGERS FC dominican rap
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Budde rent richting de bal. O`Connor bereikt de bal nog maar net als eerste. Budde is nu in balbezit. O`Connor is nu in balbezit. O`Connor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bax trapt de bal weg. O`Connor heeft problemen om de bal te vangen. Palacios is nu in balbezit. Palacios schiet op doel. Skosana kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Niemack geeft de bal voor. Mthembu is nu in balbezit. Mthembu geeft een hoge lob. Budde rent richting de bal. Budde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Louis geeft een lange en hoge pass. O`Connor is nu in balbezit. O`Connor passt de bal zonder na te denken. Daar is Budde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mthembu is nu in balbezit. Mthembu passt de bal met de wreef. Budde rent richting de bal. O`Connor is nu in balbezit. O`Connor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WESTERN TIGERS FC 55%, dominican rap 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WESTERN TIGERS FC - dominican rap 0:0

47e minuut.
Sebola verovert de bal door een tackle van achteren. Sebola geeft een hoge lob. Sithole bereikt de bal nog maar net als eerste. Sithole schiet op doel. Bax werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Louis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is O`Connor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Connor haalt uit met een fantastische trap. Ntsoane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WESTERN TIGERS FC - dominican rap 0:1

64e minuut.
Brown is nu in balbezit. Brown speelt de bal door. Budde is nu in balbezit. Budde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WESTERN TIGERS FC - dominican rap 0:2

73e minuut.
Ntsoane rent richting de bal. Mayo verovert de bal door een tackle van achteren. O`Connor rent richting de bal. O`Connor draait met de bal, schiet en ... Malashe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WESTERN TIGERS FC - dominican rap 0:3

89e minuut.
Ntsoane speelt de bal door. Palacios rent richting de bal. Palacios passt de bal zonder na te denken. Sithole bereikt de bal nog maar net als eerste. Sithole schiet op doel. Bax verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WESTERN TIGERS FC 61%, dominican rap 39%.
WESTERN TIGERS FC - dominican rap 0:3