Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Table View FC WESTERN TIGERS FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 14.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Sebola geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dlamini met een snelle inworp. Goldie geeft de bal voor. Malashe probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Devine geeft de bal voor. Manuels bereikt de bal nog maar net als eerste. Masina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Manuels is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Goldie neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Goldie rent richting de bal. Goldie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mabedi kopt de bal weg. Ferreira kan de bal niet met de borst controleren. Sebola is nu in balbezit. Ferreira onderschept slim de pass. Ferreira draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Malashe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Devine probeert naar een medespeler te passen. Ferreira rent richting de bal. Ntsoane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ntsoane krijgt een gele kaart. Ferreira roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ferreira kan niet meer verder spelen. Ludick komt het veld opgelopen. Goldie komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Niemack heeft problemen om de bal te vangen. Ludick rent richting de bal. Ludick passt de bal zonder na te denken. Goldie rent richting de bal. Goldie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De Klerk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mabedi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mabedi geeft de bal voor. De Klerk speelt de bal door. Masina heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mabedi is nu in balbezit. Sebola begaat een overtreding. Mabedi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mabedi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ludick is nu in balbezit. Ludick draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Table View FC 35%, WESTERN TIGERS FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Table View FC - WESTERN TIGERS FC 0:0

49e minuut.
Sebola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mabedi is nu in balbezit. Palacios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palacios krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Ramane geeft een hoge lob. Inworp. Boxall met de inworp. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Palacios is nu in balbezit. Palacios geeft de bal voor. Klungelig pakt Matamela de bal. Ramotheki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramotheki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Table View FC 51%, WESTERN TIGERS FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Table View FC - WESTERN TIGERS FC 0:0