Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plaas Werker FC frane
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Motale geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palesa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Augusti is nu in balbezit. Augusti geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Paterson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Botes de bal. Bax bereikt de bal nog maar net als eerste. Botes onderschept slim de pass. Botes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Maphike rent richting de bal. Sibaya onderschept slim de pass. Sibaya geeft de bal voor. Khanyeza is nu in balbezit. Khanyeza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mokgolo geeft een hoge lob. Ludick kopt de bal weg. Klungelig pakt Maphike de bal. Botes bereikt de bal nog maar net als eerste. Botes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plaas Werker FC 52%, frane 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Plaas Werker FC - frane 0:0

48e minuut.
Gordon is nu in balbezit. Khanyeza rent richting de bal. Gordon verovert de bal door een tackle van achteren. Khanyeza onderschept slim de pass. Khanyeza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Palesa geeft een hoge lob. Inworp. Magalefa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moalusi is nu in balbezit. Moalusi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Sibaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon onderschept slim de pass. Gordon geeft de bal voor. Botes rent richting de bal. Botes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Matidze is nu in balbezit. Paterson onderschept slim de pass. Paterson met een sublieme pass. Maphike bereikt de bal nog maar net als eerste. Maphike schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Maphike passt de bal met de wreef. Botes is nu in balbezit. Motale begaat een overtreding. Motale krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Bax de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paterson zal de hoekschop nemen. Ludick bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plaas Werker FC - frane 1:0

80e minuut.
Klungelig pakt Moalusi de bal. Maphike bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Maphike verovert de bal door een tackle van achteren. Maphike draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plaas Werker FC - frane 2:0

90e minuut.
Ncaca met de inworp. Augusti is nu in balbezit. Augusti probeert naar een medespeler te passen. Botes rent richting de bal. Botes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plaas Werker FC 51%, frane 49%.
Plaas Werker FC - frane 2:0