Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Table View FC AMAZEMBE FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 14.8
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Klungelig pakt Rapeane de bal. Mmotong is nu in balbezit. Rapeane begaat een overtreding. Rapeane krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Cole passt de bal zonder na te denken. Goldie rent richting de bal. Ramudzuli maakt een afschuwelijke overtreding. Ramudzuli krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Mmotong geeft de bal voor. Cole kopt de bal weg. Chabanga probeert de bal aan de voet te houden. Barlett is nu in balbezit. Barlett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Table View FC - AMAZEMBE FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Table View FC 48%, AMAZEMBE FC 52%.
Table View FC - AMAZEMBE FC 0:1

51e minuut.
Goldie speelt de bal door. Dlamini is nu in balbezit. Dlamini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Manuels de bal. Manuels schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Mabedi speelt de bal door. Ramane heeft problemen om de bal te vangen. Barlett rent richting de bal. Barlett schiet op doel. Zwane probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rapeane met een sublieme pass. Barlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabedi begaat een overtreding. Mabedi krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Daar is Rapeane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldie rent richting de bal. Goldie passt de bal met de wreef. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Table View FC 49%, AMAZEMBE FC 51%.
Table View FC - AMAZEMBE FC 0:1