Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hjkdtjyte WESTERN TIGERS FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 15.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


23e minuut.
Ramotheki rent richting de bal. Ramotheki geeft een hoge lob. Maselesele kopt de bal weg. Phogojane rent richting de bal. Phogojane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hjkdtjyte - WESTERN TIGERS FC 1:0

30e minuut.
Nyirenda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Madigage komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Maselesele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntsoane onderschept slim de pass. Ntsoane passt de bal zonder na te denken. Sithole rent richting de bal. Sithole haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hjkdtjyte 47%, WESTERN TIGERS FC 53%.
hjkdtjyte - WESTERN TIGERS FC 1:0

51e minuut.
Sebola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebola passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ramotheki de bal. Ramotheki geeft een lange en hoge pass. Daar is Sithole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manyathi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
De Klerk trapt de bal weg. Allan kopt de bal weg. Sebola rent richting de bal. Phogojane verovert de bal door een tackle van achteren. Phogojane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Sithole bereikt de bal nog maar net als eerste. Sithole passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Mpondo de bal onder controle te krijgen. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Madigage met een sublieme pass. Moloi is nu in balbezit. Moloi met een sublieme pass. Klungelig pakt Phogojane de bal. Phogojane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hjkdtjyte - WESTERN TIGERS FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hjkdtjyte 35%, WESTERN TIGERS FC 65%.
hjkdtjyte - WESTERN TIGERS FC 2:0