Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
frane Paris de tiba
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Christian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mgqamqo komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Moalusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peer verovert de bal door een tackle van achteren. Peer passt de bal in één keer door. Mgqamqo is nu in balbezit. Mgqamqo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mabotsa is nu in balbezit. Moalusi verovert de bal door een tackle van achteren. Moalusi probeert naar een medespeler te passen. Khanyeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanyeza schiet op doel. Chamanga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Doeltrap. Sikonde trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Christensen de bal. Peer is nu in balbezit. Peer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

28e minuut.
Sikonde trapt de bal weg. Moalusi heeft problemen om de bal te vangen. Peer probeert naar een medespeler te passen. Ngambi is nu in balbezit. Ngambi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
frane - Paris de tiba 0:1

45e minuut.
Mgqamqo met de inworp. Peer rent richting de bal. Sibaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Peer onderschept slim de pass. Peer draait met de bal, schiet en ... Sikonde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: frane 69%, Paris de tiba 31%.
frane - Paris de tiba 0:1

68e minuut.
Coyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyle geeft een lange en hoge pass. Peer kopt de bal weg. Ngambi is nu in balbezit. Ngambi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: frane 52%, Paris de tiba 48%.
frane - Paris de tiba 0:1