Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paris de tiba frane
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Moalusi probeert de bal aan de voet te houden. Christensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanyeza onderschept slim de pass. Khanyeza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paris de tiba - frane 0:1

18e minuut.
Christensen passt de bal met de wreef. Mabotsa rent richting de bal. Mabotsa geeft een lange en hoge pass. Ngambi heeft problemen om de bal te vangen. Ngambi schiet op doel. Sikonde bokst de bal weg.

23e minuut.
Sibaya is nu in balbezit. Sibaya speelt de bal door. Matidze is nu in balbezit. Peer verovert de bal door een tackle van achteren. Peer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Magalefa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mhlambi komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Christensen onderschept slim de pass. Christensen probeert naar een medespeler te passen. Peer rent richting de bal. Ngambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngambi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris de tiba 50%, frane 50%.
Paris de tiba - frane 0:1

54e minuut.
Sibaya onderschept slim de pass. Moalusi is nu in balbezit. Mabotsa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mabotsa krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Bax onderschept slim de pass. Peer rent richting de bal. Leepo onderschept slim de pass. Peer verovert de bal door een tackle van achteren. Peer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Coyle rent richting de bal. Moalusi is nu in balbezit. Moalusi probeert naar een medespeler te passen. Khanyeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanyeza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Leepo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peer onderschept slim de pass. Peer probeert naar een medespeler te passen. Ngambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngambi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris de tiba 48%, frane 52%.
Paris de tiba - frane 0:1