Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCB FCB Leeds united
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


11e minuut.
Moloi rent richting de bal. Moloi passt de bal met de wreef. Rula is nu in balbezit. Shongwe onderschept slim de pass. Shongwe draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
Matsau met een sublieme pass. Inworp. Ludick zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robinson rent richting de bal. Robinson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lakay onderschept slim de pass. Lakay speelt de bal door. Du Pont bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Pont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCB FCB - Leeds united 0:1

29e minuut.
McClure rent richting de bal. Nagoli verovert de bal door een tackle van achteren. Nagoli speelt de bal door. Shongwe is nu in balbezit. Shongwe draait met de bal, schiet en ... Khasu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Klungelig pakt Du Pont de bal. Zwane rent richting de bal. Gordon verovert de bal door een tackle van achteren. Du Pont bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Pont draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
McClure rent richting de bal. Nagoli verovert de bal door een tackle van achteren. Shongwe is nu in balbezit. Shongwe schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maulgue de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCB FCB - Leeds united 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB FCB 46%, Leeds united 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCB FCB - Leeds united 1:1

62e minuut.
Nagoli rent richting de bal. McClure rent richting de bal. Nagoli onderschept slim de pass. Shongwe is nu in balbezit. Shongwe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCB FCB - Leeds united 2:1

73e minuut.
Zwane bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Pont onderschept slim de pass. Gordon is nu in balbezit. Gordon draait met de bal, schiet en ... Moloi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCB FCB - Leeds united 2:2

81e minuut.
Zwane verovert de bal door een tackle van achteren. Zwane geeft een lange en hoge pass. Vumisa rent richting de bal. Shongwe rent richting de bal. Shongwe haalt uit met een fantastische trap. Khasu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB FCB 43%, Leeds united 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCB FCB - Leeds united 2:2