Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Busabonga FC mido
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Mphela is nu in balbezit. Mphela geeft een hoge lob. Masanabo is nu in balbezit. Rafferty verovert de bal door een tackle van achteren. Rafferty schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Madigage passt de bal zonder na te denken. Olivier is nu in balbezit. Mogatla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mogatla krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Parker geeft een hoge lob. Masanabo is nu in balbezit. Rafferty verovert de bal door een tackle van achteren. Rafferty draait met de bal, schiet en ... Serola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Busabonga FC - mido 1:0

29e minuut.
Klungelig pakt Okafor de bal. Mophaleng met een sublieme pass. Rafferty is nu in balbezit. Mophaleng is nu in balbezit. Mophaleng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rodrigues rent richting de bal. Mphafudi onderschept slim de pass. Mphafudi geeft de bal voor. Rafferty is nu in balbezit. Rafferty draait met de bal, schiet en ... Serola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Busabonga FC 42%, mido 58%.
Busabonga FC - mido 1:0

50e minuut.
Mogatla kopt de bal weg. Mphafudi is nu in balbezit. Mphafudi probeert naar een medespeler te passen. Rafferty is nu in balbezit. Rafferty draait met de bal, schiet en ... Serola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Busabonga FC - mido 2:0

52e minuut.
Masanabo is nu in balbezit. Masanabo passt de bal in één keer door. Daar is Pula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baloyi rent richting de bal. Baloyi haalt uit met een fantastische trap. Jackson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Modabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modabi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rodrigues de bal. Mophaleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mophaleng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mphafudi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baloyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogatla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogatla draait met de bal, schiet en ... Jackson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Busabonga FC - mido 2:1

88e minuut.
Rapelego is nu in balbezit. Rapelego passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Okafor de bal. Dlamini rent richting de bal. Dlamini geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Serola bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Busabonga FC 62%, mido 38%.
Busabonga FC - mido 2:1