Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Espada Fc Leeds united
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


10e minuut.
Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maulgue geeft de bal voor. Rafferty is nu in balbezit. Du Pont onderschept slim de pass. Du Pont schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwase is nu in balbezit. Mwase geeft de bal voor. Howes bereikt de bal nog maar net als eerste. Howes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Koumantarakis rent richting de bal. Zondhi rent richting de bal. Koumantarakis verovert de bal door een tackle van achteren. Banda rent richting de bal. Banda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rafferty passt de bal in één keer door. Koumantarakis is nu in balbezit. Koumantarakis met een sublieme pass. Howes bereikt de bal nog maar net als eerste. Howes schiet op doel. Khasu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Blankenberg rent richting de bal. Banda is nu in balbezit. Banda met een sublieme pass. Howes is nu in balbezit. Howes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Matsau geeft een hoge lob. Koumantarakis kopt de bal weg. McClure rent richting de bal. Mwase verovert de bal door een tackle van achteren. Mwase geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rafferty bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwase probeert naar een medespeler te passen. Du Pont rent richting de bal. Du Pont draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Johnson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Espada Fc - Leeds united 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espada Fc 49%, Leeds united 51%.
Espada Fc - Leeds united 0:1

46e minuut.
Zondhi passt de bal zonder na te denken. Howes rent richting de bal. Vumisa is nu in balbezit. Howes onderschept slim de pass. Howes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Gordon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Du Pont de bal. Pitakathi rent richting de bal. Gordon is nu in balbezit. Gordon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Johnson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lakay met de inworp. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon draait met de bal, schiet en ... Tshabalala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Du Pont bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Espada Fc - Leeds united 0:2

72e minuut.
Matsau bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsau geeft een hoge lob. Pitakathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Pont verovert de bal door een tackle van achteren. Du Pont haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Maulgue geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koumantarakis met een snelle inworp. Banda bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Khasu met een harde bal richting middenveld. Gordon kopt de bal weg. Du Pont bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Pont schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espada Fc 42%, Leeds united 58%.
Espada Fc - Leeds united 0:2