Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leeds united Espada Fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Pitakathi rent richting de bal. Pitakathi geeft een lange en hoge pass. Serola kopt de bal weg. Du Pont rent richting de bal. Du Pont haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mwase rent richting de bal. Zondhi is nu in balbezit. Zondhi passt de bal in één keer door. Du Pont rent richting de bal. Du Pont haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Serola rent richting de bal. Serola geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Portgieter de bal onder controle te krijgen. Du Pont is nu in balbezit. Du Pont draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Blankenberg rent richting de bal. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon passt de bal zonder na te denken. Du Pont is nu in balbezit. Du Pont schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pitakathi verovert de bal door een tackle van achteren. Rula verovert de bal door een tackle van achteren. Rula geeft de bal voor. Du Pont rent richting de bal. Du Pont schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Goba probeert naar een medespeler te passen. Mwase rent richting de bal. Mwase passt de bal in één keer door. Chamanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamanga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rafferty rent richting de bal. Lakay verovert de bal door een tackle van achteren. Lakay met een sublieme pass. Du Pont is nu in balbezit. Du Pont draait met de bal, schiet en ... Tshabalala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Rula probeert de bal met de borst te controleren. Blankenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rula verovert de bal door een tackle van achteren. Gordon is nu in balbezit. Gordon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leeds united 36%, Espada Fc 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leeds united - Espada Fc 0:0

52e minuut.
Rula verovert de bal door een tackle van achteren. Rula met een sublieme pass. Chamanga rent richting de bal. Chamanga schiet op doel. Vumisa probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Rula is nu in balbezit. Banda verovert de bal door een tackle van achteren. Banda probeert naar een medespeler te passen. Chamanga rent richting de bal. Chamanga schiet op doel. Khasu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Matsau verovert de bal door een tackle van achteren. Matsau geeft een lange en hoge pass. Gordon heeft problemen om de bal te vangen. Du Pont is nu in balbezit. Du Pont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds united - Espada Fc 1:0

63e minuut.
Rula bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamanga verovert de bal door een tackle van achteren. Banda rent richting de bal. Chamanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamanga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leeds united 50%, Espada Fc 50%.
Leeds united - Espada Fc 1:0