Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abakrolonqi FCB FCB
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


25e minuut.
Klungelig pakt Shongwe de bal. Ndzuzo is nu in balbezit. Shongwe verovert de bal door een tackle van achteren. Nagoli rent richting de bal. Nagoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sheppard passt de bal in één keer door. Blackpool is nu in balbezit. Tavlibudine is nu in balbezit. Sheppard verovert de bal door een tackle van achteren. Sheppard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abakrolonqi - FCB FCB 1:0

35e minuut.
Arries rent richting de bal. Arries geeft een hoge lob. Inworp. Mphafudi met een snelle inworp. Sheppard bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nagoli verovert de bal door een tackle van achteren. Nagoli probeert naar een medespeler te passen. Robinson met een sublieme pass. Shongwe is nu in balbezit. Shongwe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Abakrolonqi - FCB FCB 1:1

45e minuut.
Tefera is nu in balbezit. Tefera passt de bal zonder na te denken. Shongwe heeft problemen om de bal te vangen. Shongwe haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ndzuzo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abakrolonqi 51%, FCB FCB 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abakrolonqi - FCB FCB 1:1

60e minuut.
Mphafudi is nu in balbezit. Mphafudi met een sublieme pass. Sheppard is nu in balbezit. Blackpool is nu in balbezit. Blackpool haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mphafudi onderschept slim de pass. Tavlibudine geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ndzuzo de bal. Shongwe is nu in balbezit. Shongwe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abakrolonqi 52%, FCB FCB 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abakrolonqi - FCB FCB 1:1