Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCB FCB Abakrolonqi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Fernandez rent richting de bal. Fernandez geeft een lange en hoge pass. Blackpool probeert de bal aan de voet te houden. Sheppard bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheppard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Shasha rent richting de bal. Shasha passt de bal met de wreef. Mabalane is nu in balbezit. Mabalane schiet op doel. Dlamini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Koali probeert naar een medespeler te passen. Ningiza is nu in balbezit. Blackpool onderschept slim de pass. Blackpool draait met de bal, schiet en ... Moloi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB FCB - Abakrolonqi 0:1

22e minuut.
Fernandez speelt de bal door. Sheppard probeert de bal met de borst te controleren. Sheppard met een sublieme pass. Blackpool bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackpool draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Koali rent richting de bal. Koali met een sublieme pass. Tefera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabalane verovert de bal door een tackle van achteren. Mabalane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB FCB 49%, Abakrolonqi 51%.
FCB FCB - Abakrolonqi 0:1

50e minuut.
Skhosana speelt de bal door. Sikhwvihilu heeft problemen om de bal te vangen. Moloi speelt de bal door. Mabalane is nu in balbezit. Mabalane schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCB FCB - Abakrolonqi 1:1

52e minuut.
Sheppard heeft problemen om de bal te vangen. Sheppard geeft de bal voor. Mphafudi rent richting de bal. Mphafudi draait met de bal, schiet en ... Moloi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB FCB - Abakrolonqi 1:2

66e minuut.
Blackpool heeft problemen om de bal te vangen. Zwane is nu in balbezit. Zwane probeert naar een medespeler te passen. Mabalane rent richting de bal. Mabalane haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Fernandez is nu in balbezit. Shasha verovert de bal door een tackle van achteren. Shasha passt de bal in één keer door. Mabalane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabalane draait met de bal, schiet en ... Dlamini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCB FCB - Abakrolonqi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB FCB 48%, Abakrolonqi 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCB FCB - Abakrolonqi 2:2