Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Supermega Busabonga FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Madigage is nu in balbezit. Matjila verovert de bal door een tackle van achteren. Olivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Matjila rent richting de bal. Matjila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Madigage onderschept slim de pass. Madigage passt de bal zonder na te denken. Mophaleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafferty rent richting de bal. Rafferty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermega - Busabonga FC 0:1

29e minuut.
Kambule met een snelle inworp. Rodrigues rent richting de bal. Rodrigues speelt de bal door. Davies rent richting de bal. Davies draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Inworp. Moriri met een snelle inworp. Olivier is nu in balbezit. Matjila onderschept slim de pass. Matjila haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sikhosana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supermega 50%, Busabonga FC 50%.
Supermega - Busabonga FC 0:1

56e minuut.
Olivier speelt de bal door. Mushangazhike rent richting de bal. Rafferty verovert de bal door een tackle van achteren. Rafferty schiet op doel. Mhlanga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

63e minuut.
Taulibudine is nu in balbezit. Taulibudine geeft een hoge lob. Inworp. Jackobs met een snelle inworp. Matjila geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Olivier met een sublieme pass. Kambule rent richting de bal. Mphela probeert naar een medespeler te passen. Rafferty rent richting de bal. Rafferty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pula kan de bal niet met de borst controleren. Matjila is nu in balbezit. Pula legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pula krijgt een gele kaart. Matjila wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Matjila kan niet meer verder spelen. Pula geeft een hoge lob. Felix komt het veld opgelopen. Davies legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Sikhosana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olivier met een sublieme pass. Mphela bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriri begaat een overtreding. Moriri krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Sikhosana niet meer kan verder spelen. Jackson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supermega 38%, Busabonga FC 62%.
Supermega - Busabonga FC 0:1