Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leeds united Abakrolonqi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Lemos verovert de bal door een tackle van achteren. Lemos met een sublieme pass. Blackpool is nu in balbezit. Blackpool haalt uit met een fantastische trap. Khasu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds united - Abakrolonqi 0:1

4e minuut.
Daar is Gordon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Du Pont rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sheppard. Du Pont roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Du Pont kan niet meer verder spelen. Booysen komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikhwvihilu onderschept slim de pass. Human rent richting de bal. Booysen bereikt de bal nog maar net als eerste. Booysen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leeds united - Abakrolonqi 1:1

26e minuut.
Rula geeft de bal voor. Sikhwvihilu geeft de bal voor. Blackpool bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackpool draait met de bal, schiet en ... Khasu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemos met de inworp. Sheppard is nu in balbezit. Sheppard passt de bal in één keer door. Koali geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Khasu met een harde bal richting middenveld. Gordon controleert de bal met de borst. Gordon probeert naar een medespeler te passen. Booysen heeft problemen om de bal te vangen. Booysen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
McClure heeft problemen om de bal te vangen. Sheppard bereikt de bal nog maar net als eerste. Rula bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheppard verovert de bal door een tackle van achteren. Sheppard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Maulgue geeft een lange en hoge pass. Booysen kopt de bal weg. Sikhwvihilu heeft problemen om de bal te vangen. Gordon is nu in balbezit. Gordon draait met de bal, schiet en ... Dlamini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Blackpool bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheppard is nu in balbezit. Blackpool bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheppard bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheppard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leeds united 54%, Abakrolonqi 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leeds united - Abakrolonqi 1:1

47e minuut.
McClure is nu in balbezit. Koali verovert de bal door een tackle van achteren. Sheppard rent richting de bal. Sheppard haalt uit met een fantastische trap. Maulgue probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds united - Abakrolonqi 1:2

62e minuut.
Sikhwvihilu met de inworp. Fernandez geeft een hoge lob. Daar is Maulgue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blackpool rent richting de bal. Blackpool haalt uit met een fantastische trap. Khasu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Fernandez kopt de bal weg. Klungelig pakt McClure de bal. Blackpool bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheppard is nu in balbezit. Sheppard draait met de bal, schiet en ... Khasu bokst de bal weg.

68e minuut.
Lakay geeft een hoge lob. Sheppard kopt de bal weg. Maulgue is nu in balbezit. Blackpool verovert de bal door een tackle van achteren. Blackpool schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Lakay speelt de bal door. Blackpool rent richting de bal. Blackpool schiet op doel. Lemos geeft een lange en hoge pass. Blackpool springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leeds united 54%, Abakrolonqi 46%.
Leeds united - Abakrolonqi 1:2