Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Busabonga FC Emeralds United
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Maphalla geeft de bal voor. Koumantarakis is nu in balbezit. Modabi onderschept slim de pass. Rapelego is nu in balbezit. Rapelego draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
McNab bereikt de bal nog maar net als eerste. McNab speelt de bal door. Koumantarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapelego is nu in balbezit. Rapelego draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
McNab onderschept slim de pass. McNab passt de bal zonder na te denken. Madigage rent richting de bal. Rapelego onderschept slim de pass. Rapelego draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mophaleng passt de bal zonder na te denken. Hannan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mophaleng onderschept slim de pass. Rafferty is nu in balbezit. Rafferty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Busabonga FC - Emeralds United 1:0

31e minuut.
Gatri verovert de bal door een tackle van achteren. Madigage bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatri begaat een overtreding. Gatri krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Rapelego speelt de bal door. Daar is Madigage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koumantarakis is nu in balbezit. Koumantarakis draait met de bal, schiet en ... Sikhosana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Busabonga FC 41%, Emeralds United 59%.
Busabonga FC - Emeralds United 1:0

51e minuut.
Mophaleng is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gatri. Mophaleng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Madigage zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rafferty is nu in balbezit. Rafferty haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Maphalla rent richting de bal. Olivier onderschept slim de pass. Olivier speelt de bal door. Mophaleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mophaleng haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Busabonga FC - Emeralds United 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Busabonga FC 48%, Emeralds United 52%.
Busabonga FC - Emeralds United 2:0