Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leeds united Supermega
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Ngake verovert de bal door een tackle van achteren. Ngake speelt de bal door. Gordon rent richting de bal. Du Pont is nu in balbezit. Du Pont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds united - Supermega 1:0

22e minuut.
Daar is Matjila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordon is nu in balbezit. Gordon passt de bal in één keer door. Du Pont rent richting de bal. Du Pont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gordon speelt de bal door. Du Pont rent richting de bal. Lekgwathi rent richting de bal. Du Pont bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Pont draait met de bal, schiet en ... Mhlanga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Lakay met de inworp. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon passt de bal met de wreef. Goba rent richting de bal. Goba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds united - Supermega 2:0

36e minuut.
Matjila bereikt de bal nog maar net als eerste. Maulgue verovert de bal door een tackle van achteren. Davies verovert de bal door een tackle van achteren. Davies draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Gordon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matjila bereikt de bal nog maar net als eerste. Matjila met een sublieme pass. Davies is nu in balbezit. Davies haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds united - Supermega 2:1

40e minuut.
Gordon geeft een lange en hoge pass. Goba probeert naar een medespeler te passen. Daar is Du Pont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Du Pont draait met de bal, schiet en ... Mhlanga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds united - Supermega 3:1

41e minuut.
Maulgue speelt de bal door. Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ngake. Ngake krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Serola met de inworp. Zondhi rent richting de bal. Matjila bereikt de bal nog maar net als eerste. Matjila schiet op doel. Khasu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leeds united 35%, Supermega 65%.
Leeds united - Supermega 3:1

49e minuut.
Kambule geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goba met een snelle inworp. Gordon is nu in balbezit. Gordon geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon onderschept slim de pass. Gordon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Matjila kopt de bal weg. Vumisa controleert de bal met de borst. Davies is nu in balbezit. Davies schiet op doel. Khasu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds united - Supermega 3:2

72e minuut.
Goba is nu in balbezit. Goba geeft de bal voor. Klungelig pakt Mushangazhike de bal. Du Pont is nu in balbezit. Du Pont schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Vumisa geeft een hoge lob. Inworp. Moriri met een snelle inworp. Matjila rent richting de bal. Matjila geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Matsau geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moriri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matjila is nu in balbezit. Matjila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leeds united 44%, Supermega 56%.
Leeds united - Supermega 3:2