Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emeralds United FCB FCB
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Zwane probeert naar een medespeler te passen. Budde is nu in balbezit. Nagoli is nu in balbezit. Nagoli haalt uit met een fantastische trap. Goba probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Maphalla raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Asmal komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Moloi probeert naar een medespeler te passen. Shongwe rent richting de bal. Olivier onderschept slim de pass. Nagoli onderschept slim de pass. Nagoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tavlibudine passt de bal met de wreef. Nagoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagoli speelt de bal door. Shongwe rent richting de bal. Shongwe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emeralds United - FCB FCB 0:1

36e minuut.
Zwane probeert naar een medespeler te passen. Koumantarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skhosana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skhosana krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Mosa rent richting de bal. Nagoli is nu in balbezit. Mosa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mosa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emeralds United 61%, FCB FCB 39%.
Emeralds United - FCB FCB 0:1

51e minuut.
Nagoli verovert de bal door een tackle van achteren. Nagoli speelt de bal door. Olivier is nu in balbezit. Shongwe onderschept slim de pass. Shongwe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gatri probeert de bal met de borst te controleren. Robinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinson probeert naar een medespeler te passen. Shongwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Shongwe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inworp. McNab met de inworp. Rapelego is nu in balbezit. Rapelego draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ningiza de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Emeralds United - FCB FCB 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emeralds United 52%, FCB FCB 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Emeralds United - FCB FCB 1:1