Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCB FCB Emeralds United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


21e minuut.
Skhosana rent richting de bal. McNab onderschept slim de pass. McNab speelt de bal door. Koumantarakis is nu in balbezit. Koumantarakis haalt uit met een fantastische trap. Moloi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Budde raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bruwer komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Olivier geeft een lange en hoge pass. Inworp. Robinson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nagoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagoli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB FCB 23%, Emeralds United 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCB FCB - Emeralds United 0:0

51e minuut.
Mabalane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabalane passt de bal zonder na te denken. Robinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinson geeft een lange en hoge pass. Mabalane maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mabalane verovert de bal door een tackle van achteren. Robinson rent richting de bal. Robinson probeert naar een medespeler te passen. Nagoli is nu in balbezit. Nagoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Maphalla is nu in balbezit. Nagoli onderschept slim de pass. Met opzet legt Hannan zijn tegenspeler op de grond. Hannan krijgt een gele kaart. Nagoli raakt geblesseerd tijdens het duel. Zwane komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Rapelego verovert de bal door een tackle van achteren. Rapelego met een sublieme pass. Koumantarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumantarakis draait met de bal, schiet en ... Arries probeert de bal aan de voet te houden. Moloi bokst de bal weg.

73e minuut.
Skhosana is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mwafulirwa. Skhosana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zwane zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Olivier is nu in balbezit. Mabalane rent richting de bal. Mabalane draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Gatri kopt de bal weg. Tavlibudine rent richting de bal. Tavlibudine passt de bal met de wreef. Robinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinson geeft een lange en hoge pass. Goba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB FCB 45%, Emeralds United 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCB FCB - Emeralds United 0:0