Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Espada Fc Busabonga FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mophaleng verovert de bal door een tackle van achteren. Mophaleng speelt de bal door. Daar is Rafferty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rafferty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mophaleng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mophaleng passt de bal in één keer door. Rafferty bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafferty rent richting de bal. Rafferty schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Daar is Banda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madigage bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda speelt de bal door. Chamanga is nu in balbezit. Chamanga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Blankenberg passt de bal in één keer door. Mwase geeft de bal voor. Taulibudine is nu in balbezit. Chamanga verovert de bal door een tackle van achteren. Chamanga schiet op doel. Sikhosana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Modabi geeft een lange en hoge pass. Mwase bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwase passt de bal met de wreef. Chamanga is nu in balbezit. Chamanga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Banda onderschept slim de pass. Banda passt de bal met de wreef. Chamanga is nu in balbezit. Chamanga schiet op doel. Sikhosana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Espada Fc - Busabonga FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espada Fc 47%, Busabonga FC 53%.
Espada Fc - Busabonga FC 1:0

54e minuut.
Pitakathi onderschept slim de pass. Olivier verovert de bal door een tackle van achteren. Olivier met een sublieme pass. Mphela rent richting de bal. Mphela geeft een hoge lob. Tshabalala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rafferty is nu in balbezit. Rafferty schiet op doel. Tshabalala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Espada Fc - Busabonga FC 1:1

69e minuut.
Chamanga schiet op doel. Pula kopt de bal weg. Klungelig pakt Mophaleng de bal. Chamanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamanga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espada Fc 35%, Busabonga FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Espada Fc - Busabonga FC 1:1