Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leeds united Emeralds United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Booysen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon passt de bal zonder na te denken. Booysen rent richting de bal. Booysen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Human heeft problemen om de bal te vangen. Human passt de bal zonder na te denken. Booysen rent richting de bal. Booysen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds united - Emeralds United 1:0

19e minuut.
Klungelig pakt McNab de bal. McNab geeft een lange en hoge pass. Howes kopt de bal weg. Koumantarakis is nu in balbezit. Koumantarakis draait met de bal, schiet en ... Khasu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leeds united - Emeralds United 1:1

27e minuut.
Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwafulirwa verovert de bal door een tackle van achteren. Mwafulirwa met een sublieme pass. Booysen is nu in balbezit. Booysen draait met de bal, schiet en ... Goba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Rula bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapelego verovert de bal door een tackle van achteren. Rapelego passt de bal met de wreef. Koumantarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumantarakis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

36e minuut.
Lakay geeft een lange en hoge pass. Daar is Serola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Howes is nu in balbezit. Serola verovert de bal door een tackle van achteren. Serola geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Booysen bereikt de bal nog maar net als eerste. Booysen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Goba met een harde bal richting middenveld. Rula bereikt de bal nog maar net als eerste. McNab verovert de bal door een tackle van achteren. McNab geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leeds united 57%, Emeralds United 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leeds united - Emeralds United 1:1

51e minuut.
Serola onderschept slim de pass. Kgomane rent richting de bal. Gordon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gordon krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Gatri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kgomane rent richting de bal. Kgomane met een sublieme pass. Koumantarakis is nu in balbezit. Koumantarakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mwafulirwa geeft een hoge lob. Inworp. Human met een snelle inworp. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds united - Emeralds United 2:1

65e minuut.
Mwafulirwa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Human met een snelle inworp. Rula rent richting de bal. Rula geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Human is nu in balbezit. Mwafulirwa verovert de bal door een tackle van achteren. Human maakt een afschuwelijke overtreding. Human krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Serola bereikt de bal nog maar net als eerste. Serola probeert naar een medespeler te passen. Olivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Booysen verovert de bal door een tackle van achteren. Booysen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds united - Emeralds United 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leeds united 45%, Emeralds United 55%.
Leeds united - Emeralds United 3:1