Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emeralds United Leeds united
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Goba trapt de bal weg. Ngake kopt de bal weg. Budde probeert de bal aan de voet te houden. Du Pont bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Pont schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
McNab zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gordon is nu in balbezit. Gordon probeert naar een medespeler te passen. Du Pont bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Pont haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Lakay haalt uit met een fantastische trap. Budde kopt de bal weg. Gatri controleert de bal met de borst. Du Pont bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Pont schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emeralds United - Leeds united 0:1

18e minuut.
Kgomane bereikt de bal nog maar net als eerste. Serola is nu in balbezit. Serola speelt de bal door. Howes rent richting de bal. Howes geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gordon rent richting de bal. Gordon passt de bal met de wreef. Du Pont bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Pont haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Olivier de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Serola passt de bal zonder na te denken. Budde is nu in balbezit. Du Pont onderschept slim de pass. Du Pont haalt uit met een fantastische trap. Goba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mwafulirwa geeft een lange en hoge pass. Maulgue bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumantarakis onderschept slim de pass. Kgomane is nu in balbezit. Kgomane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emeralds United 74%, Leeds united 26%.
Emeralds United - Leeds united 0:1

49e minuut.
Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon geeft de bal voor. Goba heeft problemen om de bal te vangen. Du Pont is nu in balbezit. Du Pont haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Serola met een sublieme pass. Gordon probeert naar een medespeler te passen. Du Pont rent richting de bal. Du Pont haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
McNab onderschept slim de pass. McNab geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maulgue de bal. Koumantarakis rent richting de bal. Koumantarakis schiet op doel. Khasu bokst de bal weg.

80e minuut.
Goba is nu in balbezit. Goba passt de bal zonder na te denken. Ngake probeert naar een medespeler te passen. Du Pont rent richting de bal. Du Pont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Hannan de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lakay zal de hoekschop nemen. Goba rent richting de bal. Goba geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emeralds United 64%, Leeds united 36%.
Emeralds United - Leeds united 0:1