Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Espada Fc mido
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Masanabo kopt de bal weg. Johnson is nu in balbezit. Mogatla verovert de bal door een tackle van achteren. Mogatla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Espada Fc - mido 0:1

4e minuut.
Pitakathi geeft een hoge lob. Inworp. Tefera met een snelle inworp. Mogatla controleert de bal met de borst. Mogatla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Espada Fc - mido 0:2

23e minuut.
Masanabo passt de bal in één keer door. Tefera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tefera geeft een hoge lob. Baloyi is nu in balbezit. Baloyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Molefe rent richting de bal. Koumantarakis verovert de bal door een tackle van achteren. Koumantarakis geeft een hoge lob. Baloyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloyi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Masanabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Masanabo speelt de bal door. Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda verovert de bal door een tackle van achteren. Banda haalt uit met een fantastische trap. Skhosana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Espada Fc - mido 1:2

41e minuut.
Mwase met een sublieme pass. Parker is nu in balbezit. Parker speelt de bal door. Baloyi is nu in balbezit. Baloyi haalt uit met een fantastische trap. Tshabalala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Molefe zal de hoekschop nemen. Masanabo probeert de bal met de borst te controleren. Masanabo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Baloyi passt de bal in één keer door. Banda rent richting de bal. Banda met een sublieme pass. Chamanga is nu in balbezit. Chamanga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espada Fc 46%, mido 54%.
Espada Fc - mido 1:2

58e minuut.
Baloyi is nu in balbezit. Rafferty tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baloyi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rodrigues zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Portgieter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mogatla springt en kopt de bal. Tefera rent richting de bal. Tefera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Rodrigues speelt de bal door. Baloyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogatla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogatla draait met de bal, schiet en ... Tshabalala probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espada Fc 52%, mido 48%.
Espada Fc - mido 1:2