Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Busabonga FC Leeds united
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Olivier speelt de bal door. Rula is nu in balbezit. Gordon met een sublieme pass. Du Pont rent richting de bal. Du Pont haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Mphela geeft de bal voor. Matsau probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maulgue de bal. Rafferty bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafferty schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Modabi geeft een lange en hoge pass. Rafferty is nu in balbezit. Serola onderschept slim de pass. Mophaleng verovert de bal door een tackle van achteren. Mophaleng draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rafferty kopt de bal weg. Mophaleng heeft problemen om de bal te vangen. Olivier is nu in balbezit. Du Pont onderschept slim de pass. Du Pont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Busabonga FC - Leeds united 0:1

19e minuut.
Mphela speelt de bal door. Mophaleng rent richting de bal. Mophaleng passt de bal in één keer door. Rafferty rent richting de bal. Rafferty haalt uit met een fantastische trap. Khasu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Busabonga FC - Leeds united 1:1

32e minuut.
Rula bereikt de bal nog maar net als eerste. Rula passt de bal met de wreef. Gordon probeert naar een medespeler te passen. Du Pont is nu in balbezit. Du Pont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Olivier probeert naar een medespeler te passen. Modabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rula begaat een overtreding. Rula krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Mphafudi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lakay met de inworp. Klungelig pakt Gordon de bal. Gordon geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Busabonga FC 54%, Leeds united 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Busabonga FC - Leeds united 1:1

51e minuut.
Olivier rent richting de bal. Gordon onderschept slim de pass. Gordon passt de bal zonder na te denken. Du Pont is nu in balbezit. Du Pont schiet op doel. Sikhosana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Busabonga FC - Leeds united 1:2

60e minuut.
Madigage is nu in balbezit. Madigage probeert naar een medespeler te passen. Winstanley bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Pont verovert de bal door een tackle van achteren. Du Pont schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Mphafudi de bal. Gordon is nu in balbezit. Gordon speelt de bal door. Du Pont bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Pont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Busabonga FC 52%, Leeds united 48%.
Busabonga FC - Leeds united 1:2