Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leeds united Busabonga FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Zondhi verovert de bal door een tackle van achteren. Zondhi passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mphafudi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mothibi geeft de bal voor. Paal! Khasu probeert naar een medespeler te passen. Gordon kan de bal niet met de borst controleren. Gordon met een sublieme pass. Du Pont is nu in balbezit. Du Pont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds united - Busabonga FC 1:0

18e minuut.
Madigage met een sublieme pass. Goba bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Modabi. Modabi krijgt een gele kaart. Goba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matsau met een snel genomen vrije trap. Du Pont springt en kopt de bal. Sikhosana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds united - Busabonga FC 2:0

33e minuut.
Matsau geeft een hoge lob. Rula bereikt de bal nog maar net als eerste. Madigage tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Madigage krijgt een gele kaart. Rula roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rula kan niet meer verder spelen. Ngake komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Inworp. Goba met de inworp. Gordon rent richting de bal. Gordon geeft een hoge lob. Madigage probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leeds united 52%, Busabonga FC 48%.
Leeds united - Busabonga FC 2:0

49e minuut.
Madigage zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Modabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goba krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Serola rent richting de bal. Serola passt de bal zonder na te denken. Inworp. Mphafudi met de inworp. Mothibi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

56e minuut.
Du Pont rent richting de bal. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon passt de bal in één keer door. Goba is nu in balbezit. Goba geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ngake probeert naar een medespeler te passen. Matsau geeft een hoge lob. Goba kopt de bal weg. Du Pont is nu in balbezit. Du Pont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Pont is nu in balbezit. Madigage begaat een overtreding. Madigage krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

65e minuut.
Gordon geeft de bal voor. Goba rent richting de bal. Du Pont is nu in balbezit. Du Pont haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lakay zal de hoekschop nemen. Ngake bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Pont bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Pont schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Winstanley geeft een lange en hoge pass. Inworp. Goba met de inworp. Daar is Gordon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordon geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gordon haalt uit met een fantastische trap. Mphafudi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Du Pont rent richting de bal. Du Pont haalt uit met een fantastische trap. Sikhosana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leeds united - Busabonga FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leeds united 22%, Busabonga FC 78%.
Leeds united - Busabonga FC 3:0