Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCB FCB mido
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Masanabo is nu in balbezit. Nagoli verovert de bal door een tackle van achteren. Nagoli passt de bal met de wreef. Mabalane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabalane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Lekgetho is nu in balbezit. Nagoli verovert de bal door een tackle van achteren. Nagoli geeft een hoge lob. Robinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB FCB - mido 1:0

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moloi met een harde bal richting middenveld. Tavlibudine kopt de bal weg. Baloyi is nu in balbezit. Baloyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tavlibudine passt de bal zonder na te denken. Nagoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabalane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabalane schiet op doel. Serola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB FCB - mido 2:0

23e minuut.
Maphike bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogatla verovert de bal door een tackle van achteren. Mogatla passt de bal met de wreef. Baloyi rent richting de bal. Baloyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mogatla is nu in balbezit. Maphike speelt de bal door. Lekgetho is nu in balbezit. Mogatla is nu in balbezit. Mogatla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mogatla probeert naar een medespeler te passen. Molefe rent richting de bal. Molefe probeert naar een medespeler te passen. Baloyi rent richting de bal. Baloyi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tavlibudine is nu in balbezit. Mogatla verovert de bal door een tackle van achteren. Mogatla schiet op doel. Moloi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB FCB - mido 2:1

42e minuut.
Masanabo rent richting de bal. Masanabo passt de bal zonder na te denken. Mogatla is nu in balbezit. Mogatla passt de bal met de wreef. Robinson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB FCB 67%, mido 33%.
FCB FCB - mido 2:1

69e minuut.
Nagoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekgetho bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagoli verovert de bal door een tackle van achteren. Nagoli schiet op doel. Serola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB FCB - mido 3:1

73e minuut.
Tefera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mogatla bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavlibudine begaat een overtreding. Mogatla raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mogatla neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB FCB - mido 3:2

78e minuut.
Nagoli is nu in balbezit. Nagoli passt de bal in één keer door. Okafor bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabalane onderschept slim de pass. Mabalane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lekgetho is nu in balbezit. Nagoli rent richting de bal. Nagoli passt de bal met de wreef. Mabalane is nu in balbezit. Mabalane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB FCB 45%, mido 55%.
FCB FCB - mido 3:2