Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abakrolonqi Supermega
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Sheppard is nu in balbezit. Makau is nu in balbezit. Makau passt de bal zonder na te denken. Blackpool bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackpool draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abakrolonqi - Supermega 1:0

12e minuut.
Felix bereikt de bal nog maar net als eerste. Shasha bereikt de bal nog maar net als eerste. Felix bereikt de bal nog maar net als eerste. Matjila rent richting de bal. Matjila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mhlanga trapt de bal weg van het doel. Koali is nu in balbezit. Rodrigues tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koali is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koali zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Koali kopt de bal weg. Mono bereikt de bal nog maar net als eerste. Mono geeft de bal voor. Felix rent richting de bal. Felix schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rodrigues is nu in balbezit. Koali onderschept slim de pass. Koali passt de bal met de wreef. Sheppard bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheppard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Matjila kopt de bal weg. Daar is Sikhwvihilu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikhwvihilu passt de bal zonder na te denken. Blackpool bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackpool draait met de bal, schiet en ... Mhlanga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Ndzuzo geeft een lange en hoge pass. Lemos kan de bal niet met de borst controleren. Lemos speelt de bal door. Blackpool bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackpool schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Jackobs verovert de bal door een tackle van achteren. Jackobs geeft een lange en hoge pass. Daar is Ndzuzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felix is nu in balbezit. Felix schiet op doel. Dlamini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Felix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felix draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abakrolonqi 51%, Supermega 49%.
Abakrolonqi - Supermega 1:0

66e minuut.
Tefera geeft de bal voor. Daar is Moriri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koali speelt de bal door. Matjila rent richting de bal. Matjila schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Matjila verovert de bal door een tackle van achteren. Matjila met een sublieme pass. Fernandez rent richting de bal. Felix onderschept slim de pass. Felix haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Rodrigues geeft een hoge lob. Shasha is nu in balbezit. Felix verovert de bal door een tackle van achteren. Matjila is nu in balbezit. Matjila draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abakrolonqi 58%, Supermega 42%.
Abakrolonqi - Supermega 1:0