Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Espada Fc Emeralds United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Mwase geeft een hoge lob. Chamanga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bruwer. Bruwer krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Klungelig pakt Rafferty de bal. Asmal rent richting de bal. Rafferty onderschept slim de pass. Rafferty geeft de bal voor. Chamanga springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Espada Fc - Emeralds United 1:0

16e minuut.
Rafferty is nu in balbezit. Rafferty geeft een hoge lob. Asmal probeert de bal aan de voet te houden. Bruwer geeft een hoge lob. Koumantarakis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Hannan geeft de bal voor. Daar is Koumantarakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portgieter is nu in balbezit. Kgomane verovert de bal door een tackle van achteren. Kgomane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Olivier geeft een hoge lob. Blankenberg rent richting de bal. Blankenberg speelt de bal door. Chamanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamanga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Espada Fc - Emeralds United 2:0

29e minuut.
Rafferty probeert de bal aan de voet te houden. Asmal is nu in balbezit. Asmal probeert naar een medespeler te passen. Koumantarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koumantarakis schiet op doel. Tshabalala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Tshabalala speelt de bal door. Hannan is nu in balbezit. Chamanga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chamanga krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Baloyi verovert de bal door een tackle van achteren. Baloyi geeft een hoge lob. Chamanga rent richting de bal. Chamanga draait met de bal, schiet en ... Goba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Espada Fc - Emeralds United 3:0

39e minuut.
Rafferty is nu in balbezit. Mwase bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwase speelt de bal door. Chamanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamanga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espada Fc 54%, Emeralds United 46%.
Espada Fc - Emeralds United 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espada Fc 48%, Emeralds United 52%.
Espada Fc - Emeralds United 3:0