Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Busabonga FC FCB FCB
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Modabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Modabi raakt geblesseerd tijdens het duel. Mothibi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ningiza is nu in balbezit. Rafferty verovert de bal door een tackle van achteren. Rafferty haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Ningiza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dlamini zal de hoekschop nemen. Olivier maakt een snoekduik en kopt de bal. Mphela kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Mothibi passt de bal zonder na te denken. August is nu in balbezit. August passt de bal in één keer door. Rafferty bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafferty haalt uit met een fantastische trap. Moloi bokst de bal weg.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Robinson de bal onder controle te krijgen. Ludick rent richting de bal. Mphela begaat een overtreding. Mphela krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Busabonga FC 44%, FCB FCB 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Busabonga FC - FCB FCB 0:0

47e minuut.
Robinson geeft de bal voor. Moloi rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Taulibudine ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Taulibudine naar de kleedkamers voor een vroege douche. Moloi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nagoli legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Olivier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagoli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mothibi. Mothibi krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Tavlibudine geeft een lange en hoge pass. Moloi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moloi speelt de bal door. Mabalane is nu in balbezit. Mabalane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Olivier kopt de bal weg. August bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavlibudine tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tavlibudine krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Olivier speelt de bal door. Mphafudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mphafudi geeft de bal voor. Maphike bereikt de bal nog maar net als eerste. Maphike schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Busabonga FC 55%, FCB FCB 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Busabonga FC - FCB FCB 0:0