Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hunters boys AquilaMasters F.C.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
O`Hara geeft een hoge lob. Marumo rent richting de bal. Marumo speelt de bal door. Raboroko bereikt de bal nog maar net als eerste. Raboroko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Portgieter rent richting de bal. Isaacs bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaacs speelt de bal door. Raboroko bereikt de bal nog maar net als eerste. Raboroko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Raboroko rent richting de bal. Raboroko haalt uit met een fantastische trap. Motlhajwa kopt de bal weg. Isaacs rent richting de bal. Isaacs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Scott met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Shasha de bal. Rodrigues speelt de bal door. Isaacs bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaacs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Cameron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blose is nu in balbezit. Masanabo onderschept slim de pass. Masanabo haalt uit met een fantastische trap. Mpondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hunters boys - AquilaMasters F.C. 1:0

26e minuut.
Molefe geeft een hoge lob. Marumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portgieter begaat een overtreding. Portgieter krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Mxumalo geeft de bal voor. Marumo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mphafudi. Mphafudi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hunters boys 46%, AquilaMasters F.C. 54%.
hunters boys - AquilaMasters F.C. 1:0

62e minuut.
Daar is Raboroko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shai is nu in balbezit. Shai probeert naar een medespeler te passen. Isaacs is nu in balbezit. Isaacs haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Motlhajwa verovert de bal door een tackle van achteren. Isaacs rent richting de bal. Motlhajwa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Motlhajwa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hunters boys 41%, AquilaMasters F.C. 59%.
hunters boys - AquilaMasters F.C. 1:0