Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real cosmos Leicester City
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17
matig Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Lutumba met een sublieme pass. Armstrong rent richting de bal. Armstrong geeft de bal voor. Mothibi is nu in balbezit. Mothibi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mdledle speelt de bal door. Klungelig pakt Mlambo de bal. Walaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Walaza draait met de bal, schiet en ... Lakay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real cosmos - Leicester City 1:0

36e minuut.
Lathan speelt de bal door. Klungelig pakt Palacios de bal. Lathan is nu in balbezit. Palacios verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Khasu trapt de bal weg van het doel. Mdledle kopt de bal weg. Mlambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Walaza rent richting de bal. Walaza haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real cosmos 46%, Leicester City 54%.
real cosmos - Leicester City 1:0

51e minuut.
Khasu met een harde bal richting middenveld. Inworp. Palacios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mathombo rent richting de bal. Mathombo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Rodrigues is nu in balbezit. Christensen rent richting de bal. Met opzet legt Mdledle zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mdledle naar de kleedkamers voor een vroege douche.

55e minuut.
Mathombo geeft een hoge lob. Daar is Eckersall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong haalt uit met een fantastische trap. Khasu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lutumba met een sublieme pass. Nunens bereikt de bal nog maar net als eerste. Deane rent richting de bal. Nunens onderschept slim de pass. Nunens geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ngambi geeft een lange en hoge pass. Rodrigues probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mothibi is nu in balbezit. Mothibi draait met de bal, schiet en ... Mpisi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

77e minuut.
Doeltrap. Lakay met een harde bal richting middenveld. Verdon met een sublieme pass. Mothibi rent richting de bal. Mothibi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real cosmos 50%, Leicester City 50%.
real cosmos - Leicester City 1:0