Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosso fc King lacosta
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Vukubi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lechesa met de inworp. Mmotong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mmotong geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mohohlo trapt de bal weg van het doel. Phogojane kopt de bal weg. Daar is Mmotong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jackobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackobs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bosso fc - King lacosta 0:1

28e minuut.
Kubeka passt de bal zonder na te denken. Bindell rent richting de bal. Mmotong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mmotong haalt uit met een fantastische trap. Mohohlo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosso fc - King lacosta 0:2

40e minuut.
Legetla passt de bal zonder na te denken. Mmotong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mmotong passt de bal zonder na te denken. Jackobs rent richting de bal. Jackobs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosso fc 65%, King lacosta 35%.
Bosso fc - King lacosta 0:2

58e minuut.
Lekone onderschept slim de pass. Kubeka verovert de bal door een tackle van achteren. Kubeka passt de bal zonder na te denken. Naponyane rent richting de bal. Naponyane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Barlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlett geeft een hoge lob. Legetla is nu in balbezit. Moalusi verovert de bal door een tackle van achteren. Moalusi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Legetla met een sublieme pass. Kubeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubeka probeert naar een medespeler te passen. Naponyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Naponyane schiet op doel. Davies kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Bindell speelt de bal door. Lekone is nu in balbezit. Lekone speelt de bal door. Mmotong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mmotong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Phogojane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Phogojane speelt de bal door. Barlett is nu in balbezit. Kubeka rent richting de bal. Kubeka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosso fc 42%, King lacosta 58%.
Bosso fc - King lacosta 0:2