Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Backyard Bulldogs Fc Kalecispor
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 14.8
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Mparutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pono onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nxumalo. Nxumalo krijgt een gele kaart. Pono is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Harvey neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
McClure bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey verovert de bal door een tackle van achteren. Harvey probeert naar een medespeler te passen. Pono is nu in balbezit. Pono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Backyard Bulldogs - Fc Kalecispor 1:0

10e minuut.
Ngobe trapt de bal weg van het doel. Ramulondi rent richting de bal. Ramulondi geeft de bal voor. Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Backyard Bulldogs - Fc Kalecispor 2:0

11e minuut.
Woodenberg heeft problemen om de bal te vangen. Woodenberg passt de bal met de wreef. Manana rent richting de bal. Ramulondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramulondi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Sebapole verovert de bal door een tackle van achteren. Sebapole passt de bal zonder na te denken. Zungu rent richting de bal. Zulu verovert de bal door een tackle van achteren. Zulu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mbambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbambo probeert naar een medespeler te passen. Pono bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Zulu probeert naar een medespeler te passen. Mparutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey rent richting de bal. Harvey schiet op doel. Ngobe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Backyard Bulldogs 39%, Fc Kalecispor 61%.
Backyard Bulldogs - Fc Kalecispor 2:0

49e minuut.
Modabi verovert de bal door een tackle van achteren. McClure rent richting de bal. Zungu met een sublieme pass. Pono bereikt de bal nog maar net als eerste. Pono haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Backyard Bulldogs - Fc Kalecispor 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Backyard Bulldogs 53%, Fc Kalecispor 47%.
Backyard Bulldogs - Fc Kalecispor 3:0