Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leicester City King lacosta
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


32e minuut.
Barlett is nu in balbezit. Phogojane is nu in balbezit. Olivier schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Olivier naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
Armstrong probeert de bal met de borst te controleren. Lekone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Armstrong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taulibudine zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mothibi rent richting de bal. Mothibi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mmotong is nu in balbezit. Mmotong geeft een hoge lob. Rapelego kopt de bal weg. Daar is Jackobs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jackobs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leicester City 61%, King lacosta 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leicester City - King lacosta 0:0

72e minuut.
Mmotong probeert naar een medespeler te passen. Phogojane rent richting de bal. Taulibudine schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Taulibudine naar de kleedkamers voor een vroege douche.

89e minuut.
Lekone passt de bal in één keer door. Mmotong is nu in balbezit. Mmotong passt de bal met de wreef. Jackobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackobs haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Leicester City - King lacosta 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leicester City 67%, King lacosta 33%.
Leicester City - King lacosta 0:1