Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Backyard Bulldogs Papsnoek
Normal Tactiek Right side
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Mohohlo trapt de bal weg van het doel. Howie is nu in balbezit. Asmal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Asmal krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Mbambo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zungu geeft de bal voor. Chivuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivuta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Backyard Bulldogs - Papsnoek 0:1

11e minuut.
Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey probeert naar een medespeler te passen. Pillay bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Asmal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Champion onderschept slim de pass. Champion geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mohohlo de bal. Pono rent richting de bal. Pono schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbambo verovert de bal door een tackle van achteren. Mbambo passt de bal zonder na te denken. Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey schiet op doel. Coyle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Masehe met een sublieme pass. Howie is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raselemane. Raselemane krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Backyard Bulldogs 50%, Papsnoek 50%.
Backyard Bulldogs - Papsnoek 0:1

64e minuut.
Bell probeert naar een medespeler te passen. Zungu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raselemane. Raselemane krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Backyard Bulldogs 61%, Papsnoek 39%.
Backyard Bulldogs - Papsnoek 0:1