Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
King lacosta real cosmos
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Lekone bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigues verovert de bal door een tackle van achteren. Rodrigues met een sublieme pass. Walaza is nu in balbezit. Walaza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lekone onderschept slim de pass. Lekone met een sublieme pass. Mmotong is nu in balbezit. Mmotong haalt uit met een fantastische trap. Khasu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
King lacosta - real cosmos 1:0

15e minuut.
Lekone passt de bal in één keer door. Mmotong rent richting de bal. De Klerk maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag De Klerk naar de kleedkamers voor een vroege douche.

18e minuut.
Daar is Deane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deane geeft een hoge lob. Walaza rent richting de bal. Walaza draait met de bal, schiet en ... Chirwa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
King lacosta - real cosmos 1:1

21e minuut.
Moalusi is nu in balbezit. Eckersall legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moalusi raakt geblesseerd tijdens het duel. Mmotong legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Khasu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
King lacosta - real cosmos 2:1

27e minuut.
Vonk is nu in balbezit. Deane bereikt de bal nog maar net als eerste. Deane speelt de bal door. Walaza is nu in balbezit. Walaza schiet op doel. Davies kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Barlett geeft de bal voor. Ngambi probeert de bal aan de voet te houden. Moalusi is nu in balbezit. Mmotong rent richting de bal. Mmotong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King lacosta 51%, real cosmos 49%.
King lacosta - real cosmos 2:1

47e minuut.
Deane is nu in balbezit. Deane geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chirwa de bal. Walaza is nu in balbezit. Walaza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Chirwa geeft de bal voor. Jackobs rent richting de bal. Met opzet legt Eckersall zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Eckersall naar de kleedkamers voor een vroege douche.

78e minuut.
Barlett passt de bal met de wreef. Jackobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackobs onderschept slim de pass. Jackobs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Chirwa speelt de bal door. Mmotong is nu in balbezit. Mmotong passt de bal met de wreef. Jackobs rent richting de bal. Jackobs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
King lacosta - real cosmos 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: King lacosta 50%, real cosmos 50%.
King lacosta - real cosmos 3:1